Frituur La Palma nabij Brecht

Levering aan huis mogelijk


Tot 28 zitplaatsen, reserveren is steeds mogelijk


Heerlijke verse frietjes, snacks, Bicky en huisbereide burgersHet beste frituur van Brecht 2022 (volgens Het Laatste Nieuws)!

Frituur La Palma uit Brecht is al meer dan 20 jaar een begrip in Brecht (Sint-Lenaarts). Ondertussen opnieuw van eigenaar veranderd maar de visie blijft ongetwijfeld wat elk zich zelf respecterend frituur moet doen : klanten verwennen met heerlijke frietjes, snacks en burgers. Ook daar willen we voor de inwoners van Brecht tot het uiterste gaan en we streven ernaar om echt het beste frituur te zijn.

Bent u van Brecht? Dan hebt u geluk, want in sommige delen van Brecht kunnen we zelfs aan huis leveren en kan iedereen zo op onze lekkernijen rekenen.


Zin in een frietje in Brecht?

Sinds de overname op 1 juli werden er wel wat aanpassingen gedaan aan de kaart, vooral de loaded fries (of Palmy Fries) en de huisbereide burgers springen daarbij in het oog.

We hebben een 10-tal speciale frietjes om duimen en vingers bij af te likken, de typische street-food ‘loaded fries’ staan bij Frituur La Palma op de kaart.
Een frietje met gyros of kebab, kibbeling, chicken nuggets of Bicky combinatie, we hebben voor elk wat wils in huis.
De huisbereide burgers variƫren vooral door de uitbreidingen met kaas, een dubbele burger, toevoegen van bacon of pikante sauzen.


Frietjes in Brecht

U kan bij ons dus in Brecht (Sint-Lenaarts) terecht voor een klassieke mini friet, een puntzak, de klassiekers als een Julienke of Romboutje, maar tevens voor de fancy ‘loaded fries’.

Kwaliteit is voor ons heel erg belangrijk, daarom hopen we ook dat onze klanten ons hierbij helpen! Was niet alles naar wens? Laat het ons dan zeker weten, enkel zo kunnen we het (volgende keer) beter doen!

Aan de verse producten kan het in principe niet liggen dus help ons om het beste van onszelf te kunnen geven!Bel ons

+32 3 313 95 64

Of WhatsApp +32 470 422 344

Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 16u tot 23u
Zondag geopend van 16u tot 22u.

Dorpsstraat 94
2960 Sint-Lenaarts


Bekijk ons menu online


Translate »