Broodjes nabij Rijkevorsel bij Frituur La Palma

Vlotte online bestelling mogelijk


Tot 28 zitplaatsen, reserveren is steeds mogelijk


Heerlijke verse broodjes, klassieke broodjes maar ook broodjes met warme snacks of mitrailletteBroodjes in de buurt van Rijkevorsel kan je vinden in Sint-Lenaarts bij Frituur La Palma. Frituur La Palma is al meer dan 20 jaar een begrip in Sint-Lenaarts. Ondertussen opnieuw van eigenaar veranderd en die vinden ook belegde broodjes heel belangrijk : we willen onze klanten ook verwennen met ovenverse broodjes, speciale broodjes met frituursnacks en zelfs mitraillettes. Ook daar willen we voor de inwoners van Rijkevorsel tot het uiterste gaan en we streven ernaar om heerlijke broodjes te kunnen serveren.

Bent u van Rijkevorsel? Dan is de verplaatsing naar Sint-Lenaarts zeker niet onoverkomelijk, reserveer je broodje online en haal het gewoon op in ons frituur!


Zin in een broodje in Rijkevorsel?

Sinds de overname op 1 juli werden er wel wat aanpassingen gedaan aan de kaart, vooral de vergrootte keuze aan broodjes springt daarbij in het oog.

Naast de standaard broodjes die je overal kan vinden vonden wij het een leuke aanvulling om broodjes met warme snacks aan te bieden.
Van Mexicano tot garnaalkroket, we hebben voor iedere klant wel een leuk alternatief op het standaard broodje.

En voor wie daar niet genoeg mee heeft hebben we ook het supplement mitraillette waar het broodje ook nog met frietjes wordt opgevuld. Heerlijk!


Broodjes in Rijkevorsel

In de nabije omgeving van Rijkevorsel kan u bij ons dus terecht voor een klassiek broodje, smos, broodjes met warme snacks én mitraillettes!

Kwaliteit is voor ons heel erg belangrijk, daarom hopen we ook dat onze klanten ons hierbij helpen! Was niet alles naar wens? Laat het ons dan zeker weten, enkel zo kunnen we het (volgende keer) beter doen!

Aan de verse producten kan het in principe niet liggen dus help ons om het beste van onszelf te kunnen geven!Bel ons

+32 3 313 95 64

Of WhatsApp +32 470 422 344

Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 16u tot 23u
Zondag geopend van 16u tot 22u.

Dorpsstraat 94
2960 Sint-Lenaarts


Bekijk ons menu online


Translate »